Foto: Joel Thungren/Försvarsmakten

Stöd med kunnande och materiel kan även vara en god affär

Pågående upphandlingar för försvar och säkerhet! Här kan du göra en god affär och samtidigt vara med och bidra med kunnande eller materiel. Kolla ifall du (eller någon du känner) har vad som efterfrågas.

Försvarets materielverk (FMV) levererar försvarslogistik till det svenska försvaret. Det innebär att man ser till att Försvarsmakten har det materiel och de logistiktjänster de behöver för att kunna utföra sitt uppdrag.
Just nu har man 16 annonserade upphandlingar som spänner över flera områden från liggunderlag till modifikationsarbeten för flygplanstypen C-130.

Fortifikationsverket (FORTV) äger och förvaltar Sveriges försvarsfastigheter, d v s anläggningar, mark och lokaler. Specialistområde är skydds- och anläggningsteknik.
De behöver för närvarande hjälp med utbildningsinsatser, nya luftfilter, underhållsinventering, nybyggnation, ombyggnation och rivningsarbeten.

FMV – Aktuella annonserade upphandlingar

FORTV – Aktuella annonserade upphandlingar

Läs även Semper Miles: Nya lätta terrängvagnar skapar möjligheter och FMV utreder för ännu säkrare kommunikation samt Försvarsmakten äntligen i hamn på norra Gotland och Försvarets hus som inte liknar något annat kan bli ditt

(Bilden som visar materielsläpp från en Boeing C17 Globemaster i Karlsborgstrakten är från ett annat tillfälle.)

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]