Uttrycksfullt och 20 procent billigare under två dygn

Alla som följer oss på Facebook vet sedan några dagar vad som händer idag och i morgon. Vi nämner det självklart även så här. Det är 20 procent rabatt på allt i Semper Miles Spreadshirtbutik den 5-6 september! Löpande tillkommer nya motiv och prylar att välja bland och på sistone har det rört på sig lite extra.

En nyhet är motiven med de härligt överdimensionerade hylsorna som hittills finns i graderna OR-2 till OF-3. Låt ingen missa vad du är – vad du åstadkommit! Helfiguren är också trevlig liksom den ”burna” Ak4:an och Ak5:an kombinerad med citat ur den allvarliga tidigare soldaterinran. Mer då? Tja, ”Värnpliktig” förmedlar rakt på vad det innebär och förmedlar samt stoltheten att vara, ha varit eller på väg att bli en del av detta arv, de sju S:en, det svenska stålet biter i olika kalibrar, ljudet av frihet och såklart SEMPER MILES i flera varianter borde kunna falla på läppen och det finns mer ändå så gå in och kolla.

Kom ihåg att bilderna är exempel. Förslag på hur tröjor och andra produkter kan se ut. De flesta varor går det att ändra färger på efter tycke och smak (både på t ex tröjan och själva trycket) och så finns alltid verktyget ”Anpassa motiv” direkt under stora bilden när man valt att titta närmare på en produkt. Med det kan man storleksändra och flytta motiv och t o m göra egna tillägg om man vill(!) Bra kvalitet på materialen och tåliga tryck. Alltid nöjd kund-garanti med full returrätt.

Under onsdag och torsdag får som sagt alla en femtedel i rabatt, oavsett köp. Använd rabattkod ANY20. Direktlänk här under:

>>> Semper Miles Spreadshirtbutik

Läs även: Om Semper Miles och Alltid soldat! Hur då? Varför då? samt Tre år med Semper Miles i nationens intresse och Bättre förutsättningar för den som förstår att broschyren inte räcker

(Bilden: Ett axplock med flera av våra motiv. Foto: Semper Miles.)

– During this Wednesday and Thursday, 5th and 6th September, we offer 20 percent rebate on all purchases in the Semper Miles Spreadshirt Shop online! Direct link above. Use code: ANY20

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]