Foto: Louise Levin/Försvarsmakten

Häng med på spännande och intressanta Girls Military Camp

Grattis tjejer 17-25 år! Det är öppet för anmälan till prova på-helgen Girls Military Camp som hålls på Södra skånska regementet (P 7) i februari. Ett perfekt tillfälle med massor av aktiviteter för en inblick i den svenska soldatens vardag, hur mönstringen går till och hur man bäst presterar där, om grundutbildningen samt möjliga karriärvägar.

Försvarsmakten står för mat, logi, kläder o dyl. Det enda man behöver ta med själv är giltig legitimation, hygienartiklar, träningskläder och träningsskor för inomusbruk.

Kom själv eller tillsammans med en kompis som också är intresserad och träffa nya vänner i gemenskapen.

Anmälan ska göras senast 18 januari. Det är om precis en månad men varför inte ta tag i det och säkra platsen så snart som möjligt, så det inte går förlorat i julstök, julefrid, mellandagsreor, sovmorgnar, nyårsfirande, termins-/jobbstart etc?

Anmäl dig genom att mejla nedanstående information till: rekrytering-p7@mil.se (som också är adressen för ev frågor)
– För- och efternamn
– Personnummer
– E-postadress
– Eventuella allergier
– Längd och vikt (för att få ut en uniform i rätt storlek)
– Skostorlek

Tid och plats: Fredag 15/2 kl 17:00 till söndag 17/2 kl 15:00. Södra skånska regementet, Revingehed (klicka här för satellitbild, karta, m m)

Södra skånska regementet (P 7)

Läs även Semper Miles: Tjejskräll på Rikshemvärnschefens ungdomstävling och Bättre kamrater är bättre soldater samt Försvaret uppsökande för info och rekrytering på Kvinnodagen och Goda möjligheter till ett jobb utöver det vanliga

(Bilden är från ett annat, tidigare tillfälle. Beskuren.)

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]