Foto: Johan Lundahl/Combat Camera/Försvarsmakten

Goda möjligheter till ett jobb utöver det vanliga

Kanske är det läge att prova något nytt, något annat, sadla om eller rent av återgå till ett liv i grönt med för samhället viktiga militära och civila göromål? Missa inte att ta en titt på Försvarsmaktens lediga jobb och karriärmöjligheter!

Under Jobb & utbildning finns de lediga tjänsterna listade och filtreringsmöjligheterna är goda, för att kunna ringa in vad man är intresserad av och/eller har för kompetens att erbjuda.

I detta nu söker Försvarsmakten personal den här vägen till 294 befattningar/positioner, varav 108 kräver olika nivåer av officersutbildning, 47 kräver militär grundutbildning och 126 är öppna för alla sökande. Jobben finns över hela Sverige och utomlands. Och nej, du behöver inte logga in. Bläddra ner lite på sidan för att filtrera din sökning (rekommenderas) eller bläddra ner lite till för att direkt kasta dig över listan med samtliga 30 sidor av möjligheter. Här är direktlänk:

Försvarsmakten – Jobb & utbildning – Lediga jobb

Läs även Semper Miles: Försvarsmakten rekryterar till pilotutbildningar och En språkutmaning som ger chans att göra skillnad samt Att producera och leverera för Sverige och I skuggorna för nationen med Särskilda operationsgruppen

(Bilden är från ett tidigare rekryteringstillfälle.)

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]