Foto: Bezav Mahmod/Försvarsmakten

Försvaret en stark möjlighet på karriärmässan

De två kommande veckorna (v.7-8) är det dags för mässan Nolia karriär som hålls tisdagar och torsdagar i Luleå, Umeå, Östersund och Sundsvall. Mässan är vad man beskriver som en plattform för att nå målgrupper för rekrytering, både av unga studenter och människor som söker nya vägval.

Här samlas och presenteras många arbetsgivare och utbildningsvägar. Dagsprogrammen är välfyllda och intressanta. Självklart finns Försvarsmakten på plats: Luleå (monter 153), Umeå (monter 228), Östersund (monter 446) samt Sundsvall (monter 302). Bland annat har Helikopterflottiljen aviserat att de är med i Luleå och Umeå och det blir flyguppvisning med Gripen i Östersund!

Nolia Karriär är ett bra forum för oss att nå den målgrupp som vi framförallt vänder oss till när det gäller grundrekrytering till Försvarsmakten” kommenterade förra året Ulla-Britt Kankaanranta, rekryteringskoordinator på A9. Att gå direkt på målgruppen/målgrupperna är så rätt det kan bli.

Tid och plats:
13 februari kl 09:00-15:00, Luleå Energi Arena, Bastugatan 6-8, Luleå
15 februari kl 09:00-15:00, Nolia, Signalvägen 3, Umeå
20 februari kl 09:00-15:00, Frösö Park, Östersund
22 februari kl 09:00-15:00, Sporthallen, Universitetsallén 11, Sundsvall


Film: Nolia karriär (0:56 min)

Nolia karriär, officiell hemsida

Läs även Semper Miles: Just nu 240 möjligheter med Försvarsmakten och Försvarsmakten lanserar egen jobbsajt för deltidare samt En del av nationens förmåga med FMV och FORTV

(Bilden: En uppluckad skyttesoldat från ett tidigare tillfälle.)

– Carreer and recruiting fair ”Nolia karriär” in four cities during February. Armed Forces are onsite!

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]