Alltid redo och alltid ett gott ord på lut

Fem månader på nätet och det är glädjande att vara med och sprida information och skapa strömningar för vårt försvar, vår beredskap och säkerhet. Här delas inte vad som helst och det skrivs aldrig utan substans, kommentarer och möjlighet till mer info eller kunskap.

”Semper Miles kan man vara på många fler sätt än det vi förknippar med ordet soldat, alltså den krigförande mannen och kvinnan som är beredda att ta smällar för att alla andra ska kunna leva i trygghet, frihet och demokrati. Att vara Semper Miles kan vara så enkelt som att på olika sätt bry sig och verka för vårt land och, inte minst, våra medmänniskor, vår nästa!”

Några siffror efter fem månader:

170.987 unika besökare (ca 1.139 i snitt/dag). 95,4 % från Sverige och 4,6 % från 101 andra länder. 395 gillare på vår Facebook med en inläggsräckvidd på 996 i snitt/dag över fem månader (med drygt 4700 senaste veckan).

Och du:

Har du något intressant, kul eller viktigt på hjärtat som behöver komma ut och/eller kunde intressera målgruppen? Hör av dig!

Är du, eller vill bli, aktiv och seriöst skriva på Semper Miles om sånt som händer inom våra kategoriområden (ett eller flera)? Hör av dig!

– – – – – – – –

Ett gott ord och mer i ER tjänst?
Behöver ni, eller känner ni till någon som behöver, en positiv, vetgirig skribent, redaktör, administratör, marknadsassistent m m? Vår Micke, som hunnit knappa in mycket här, behöver jobb. Hör av er till: info@sempermiles.se