Combitech växer – förvärvar majoriteten i norska Watchcom

Linköpingsbaserade teknikkonsultbolaget Combitech, en del av försvars- och säkerhetskoncernen SAAB, tar över som huvudägare av norska Watchcom Security Group.
Watchcom är ledande inom cyber- och informationssäkerhet och stärker ytterligare företagets helhetserbjudandet med spetskompetenser och koncept inom tillverkningsindustri, tjänstesektor, offentlig verksamhet och försvar.

Förvärvet ligger helt i linje med vår strategi att växa i Norden och att stärka vår position som ledande inom Cyber Security i Norden. Watchcom är en välrenommerad leverantör med gedigen kompetens inom exempelvis säkerhetsövervakning, säkerhetsmedvetenhet, säkerhetstester och utbildning, vilket stärker Combitechs erbjudande och därmed våra kunder.” säger Hans Torin, VD Combitech.

Combitech bildades 2006 genom en sammanslagning av SAAB:s två konsultdelar Combitech Systems och AerotechTelub. Idag har man verksamhet på ett 30-tal platser i Sverige, Norge och Finland och får i och med förvärvet totalt drygt 1.800 anställda i Norden!

Combitech – officiell hemsida

Källor: Combitech, Watchcom, Wiki

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]