Foto: Joel Thungren/Försvarsmakten

Sveriges Veterantattoo för alla

Det är inte förrän om exakt en månad men det angår många och är mycket populärt. Därför gäller det att vara med i svängarna om man vill säkra en eller några biljetter till Sveriges Veterantattoo, den militärmusikaliska föreställningen för veteranen, soldaten och hela svenska folket!

Mer än 100 000 veteraner har genom åren verkat internationellt för Sveriges intressen, ofta med livet som insats. Utöver veterandagen den 29 maj uppmärksammas sällan dessa fredens hjältar av det svenska samhället. Vi vill ta chansen att tillsammans med er ge något tillbaka till dem som givit oss så mycket!”

Bland deltagarna märks sju musikkårer, fältartisterna och Livbataljonen m fl för tre pampiga medryckande föreställningar på Hovet vid Globen i Stockholm 19-20 oktober: Fredag kväll och lördag eftermiddag samt lördag kväll.
Två innehållsrika timmar blir det vid respektive tillfälle med bl a en historisk tillbakablick över de insatsområden som Sverige deltagit i, samt en storslagen final med över 300 musiker, dansare, fanbärare, soldater och veteraner. Det låter som något ingen vill missa!

Sveriges Veterantattoo – Officiella hemsidan

Direkt till biljettbokning

Läs även Semper Miles: Just nu nära 500 svenskar aktiva i internationella insatser och Sveriges utlandsveteraner hyllas på Veterandagen samt Veteranmarschen 2018 är igång och Bror Richard Svärd om sina närapå 40 år med svenska insatser

(Bilden: Från Veterandagen 29 Maj vid sjöhistoriska muséet ett tidigare år. Något beskuren bild.)

– Swedish Veteran Tattoo, for the Veteran, the Soldier and for the Swedish People

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]