Foto: Johan Lundahl/Combat Camera/Försvarsmakten

Två och ett halvt år idag

Tänk vad tiden har gått sedan Semper Miles gick online den 4 juli för 30 månader sedan idag. Mottagandet har varit mycket varmt och är alltjämt trevligt med fina siffror för besökare och följare, både på hemsidan och Facebook. Vårt Twitter står i startgroparna (samt en kommande överraskning som vi ber att få återkomma till).

Det förpliktigar såklart och det har hunnit bli en del artiklar (sisådär en 1 150 stycken faktiskt) till nytta och nöje för den som gillar det ärliga syftet att skapa och sprida information, inspiration och gemenskap. Opinion för det goda! Samtidigt är begreppet Semper Miles ett slags ställningstagande. ”Semper Miles betyder Alltid soldat, är opolitiskt och obundet, för försvarsvilja, ett svenskt försvar, försvarsinformation, beredskap och gemenskap” (se ”Om Semper Miles” här uppe till höger på sidan).

Vi vill passa på att tacka dig som gillar, följer, delar och ställer upp för det goda, hur och var du nu än gör det. Det nya året har just gjort entré. Låt oss alla påbörja fortsättningen eller framtiden om man så vill!

Här är toppartiklarna, de mest besökta inläggen månad för månad andra halvan av 2017:

JuliFiskeläget där man skräms av hemvärn och försvar
AugustiTuff men trevlig utmaning på danska Bornholm
SeptemberStåndsmässigt och säkert i 40 knop även privat
OktoberJag tar befälet – Två år av framgångsrikt och uppskattat ledarskap
NovemberSka vi inte bara döpa om Hemvärnet och låta dem fixa allt?
DecemberTider och info för Julgransflygningar 2017

Läs även: Om Semper Miles och Tipsa Semper Miles – Bidra med något samt Semper Miles på Facebook – Gilla och missa aldrig ett inlägg

(Den pampiga bilden är från ett annat, tidigare tillfälle.)

– Two and a half Year today since Semper Miles went online. Appreciated and growing in the purpose of creating and sharing information, inspiration and fellowship.

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]