Foto: Adam Stumle och Jonathan Ljungsqvist, K 3 Livregementets Husarer/Försvarsmakten

Nytt datum för den rafflande finalen

I höst och vinter har vi fått följa dokumentären Jägarsoldat, producerad av Livregementets Husarer. En mycket välgjord, välsedd och uppskattad serie om rekryter under grundutbildning fylld med utmaningar, kamratskap och äventyr.

Det blev en säsong, en säsong till och så en tredje som tacksamt togs emot av många. Slutligen överraskade man med att flagga för ytterligare ett tillfälle, ett 16:e avsnitt som knyter ihop det hela och som man själva kallat ”en rafflande final”.

Tidigare angivet releasedatum för finalen var satt till nu på fredag men under gårdagen kom besked om att det blir framflyttat på grund av sjukdom i filmteamet. Sånt händer och vi hoppas på god vård och bättring.
Blir det då en svår väntan för fansen? Högst troligt på sina håll men det nya datumet är inte outhärdligt långt bort. Knappt två veckor bara: torsdag den 4 april. Repetera!

Den som väntar på något gott…” heter det ju och gott har det varit att få följa den här serien!

Dokumentärserien Jägarsoldat – Här är samtliga avsnitt

Livregementets husarer (K 3)

Läs även Semper Miles: Tredje säsongen av dokumentära succéserien Jägarsoldat och AJB står redo att uppgraderas till Jägarregementet samt Gott om delad läsning från Försvarsmakten och Särskilda temakurser för intresserade ungdomar

(Bilden är ur avsnitt 15, Strid i bebyggelse. Beskuren bild. Foto: Adam Stumle och Jonathan Ljungsqvist, K 3 Livregementets Husarer/Försvarsmakten.)

– Final episode of the documentary ”Jägare” from inside K 3 Ranger Regiment is slightly delayed. New release date is set to 4th April

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]