En trevlig present mot tråkiga överraskningar

Julen är fylld av värme och omtanke. Varför inte visa prov på omtanke och ge någon möjligheten till (bl a) värme?

Boken Förberedd är en billig och perfekt start för den som vill skapa egen beredskap, för att klara av samhällets krav på 72 timmar eller mer. Det är samtidigt en perfekt bekräftelse och referens för den som kommit en bit på väg. Läs den, spara den och byt för alltid ut ”Varför gör ingen något?” mot ”Okej, nu gör vi så här!”

Vem skulle vara hjälpt av Förberedd? I stort sett vem som helst som skulle uppskatta att inte slås ner i skorna när det händer något nästa gång. Eller till den som inte riktigt fattar och behöver få det här förklarat för sig, illustrerat, lagom tjockt och lagom djupgående. Till din respektive, föräldrarna, syskon, bästa kompisen, grannarna, kollegan…

Det här är den enda i sitt slag i Sverige, skriven för våra förutsättningar. Lättsmält och förklarande samtidigt som läsaren får viktig utrustning presenterad, både känd och nya grepp. Här ingår även i detalj saker som vätske- och näringsbehov inklusive volymer och förslag på mat att ha hemma, värmevärden, isolering, källor för elektricitet, everyday carry, att ta sig hem på alternativa sätt, samverkan o s v, o s v. Allt för att bättre kunna klara av en eventuell tråkig överraskning.

Priset hos återförsäljarna är lite olika men klart fördelaktigt så här inför jul. Och än hinner du få hem ett (eller flera) exemplar i tid.
Den tryckta boken kostar just nu ca 115-145 kr (hos en del inklusive- och hos andra plus frakt)
E-boken ligger på runt 74-89 kronor beroende på var du väljer att slå till.

Här finns mer info, några sidor gratis provläsning och länkar direkt till flera återförsäljare

Läs även Semper Miles: Svensk hemmaprepping nu i bokhandeln

(Bilden är från avsnittet Utrustning som hjälper i kapitlet Ta dig hem.)

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]