Foto: Jonas Svensson/Försvarsmakten

Hjälp veteraner hjälpa

Veteranstöd Rapid Reaction (VRR) har som målsättning att förutsättningslöst förmedla kortsiktig akut ekonomisk hjälp till veteraner. Detta görs möjligt genom att man skapar medel via bidragsgivare, anordnar insamlingar, håller auktioner, säljer profilprodukter o dyl. Varenda krona går till de hjälpsökande kamraterna. Genom stödorganisationen VRR kan du vara med och hjälpa. ”En tjuga gör skillnad, en hundring gör underverk”.

Många soldater och privatpersoner förstår behovet och nyttan och ställer upp och allt fler företag har intresserat sig för verksamheten och dess positiva effekter för de män och kvinnor som riskerat liv och lem i utlandstjänst och tillfälligt behöver ekonomisk hjälp. VRR har hittills hjälpt hundratals behövande!

Bli en del av en god gärning du också. Skänk ett bidrag, litet som stort, en gång eller flera gånger över tid. En del bidragsgivare Swishar över en slant till VRR:s konto när de har det extra gott och mår bra. Ett tack och en direkt delaktighet i att hjälpa någon som inte har det så. Ingen kan gör allt men alla kan göra något!

Läs mer – Om Veteranstöd Rapid Reaction

Du kan också hjälpa – direktlänk till sidan för givare