Öppen spionkväll med massor av aktiviteter ända till midnatt

Hemligheter, koder och krypto på flera sätt, polska tavelförsäljare, spionquiz och informationsfilmer kring detta från kalla krigets dagar. Det är vad Armémuseum lockar med under Kulturnatt Stockholm lördag den 21 april och nog har det alla förutsättningar att bli populärt och välbesökt då man är duktiga även på avancerade specialarrangemang (där Temafest Kalla kriget är i färskt minne jämte stadsvandringar, fullsatta föreläsningar m m).

Armémuseum har öppet till midnatt med fri entré och bar hela kvällen! Massor att se och hänga med på så kolla programmet redan nu för att planera och få ut mest av besöket.

För den som hinner med mer finns det massor att välja bland!
”Kulturnatt Stockholm är kvällen du upptäcker det du inte visste fanns eller det du alltid drömt om att prova och Stockholms kulturliv är redo för att möta dig med det bästa av allt som finns året runt och specialskräddade program bara för denna natt. Kulturinstitutioner, gallerier, teatrar, museer, studios, spelhallar, bibliotek och mycket mer håller öppet med mellan 18.00-24.00 och bjuder in dig till en oförglömlig kväll i den lila färgens tecken. Allt med fri entré.”

Armémuseum – Spionkväll (program, info m m)

Kulturnatt Stockholm

Läs även Semper Miles: Extrainsatt om “Örnen” och hans smutsiga värv och Stort intresse för ett väldigt speciellt årtionde i helgen [Temafest Kalla kriget] samt Chefen MUST om påverkan och skydd av stat, samhälle och demokrati

(Bilden: Armémuseum)

– An evening packed with secrets, codes, crypto, cipher – in exhibitions, lectures and films at Swedish Army Museum during Stockholm Culture Night, Saturday 21st April

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]