Dags för Stockholms militariamässa på söndag

Vågar man sig på att kalla det för ett säkert vårtecken? För många är det hur som helst ett varmt och välkommet inslag som visar att vi är på väg dit. Nu på söndag är det dags för vårupplagan av Stockholms militariamässa, den största i sitt slag i Sverige! Kanske t o m i hela Norden?

Utställarna kommer från när och fjärran vilket resulterar i storleksordningen 150-170 bord och här finns alltid mycket att se med goda möjligheter att fynda och tillfredsställa sitt militärhistoriska intresse, samlande etc, oavsett inriktning. Det finns även både fika och mat med café och restaurang i direkt anslutning.

Kön inför öppningen klockan tio brukar vara ringlande lång då många vet att det kan vara fördelaktigt att ha ”första tjing” men kön brukar sällan vara ett problem och betas smidigt av. Arrangören har ju många års erfarenhet vid det här laget. Det är bara att ta plats, glida med in och sedan glatt låta timmarna passera utan att man märker det.

Tid och plats är Söndag 25 mars 10:00 – 16:00 i Solnahallen, Ankdammsgatan 46, Solna (klicka här för karta, satellitbild, gatuvy m m)

Stockholms militariamässa på Facebook

Läs även: Semper Miles på din tröja och mer och Tilldelade personliga eldhandvapen samt Kom ihåg och använd vår vidarekoppling till mer och Kommer det att revolutionera lika stort som senast?

(Bilden är från ett tidigare tillfälle. Eget foto.)

– The Stockholm Military Fair is by far the largest in Sweden and probably in all of Scandinavia. Exhibitors with loads of interesting various objects for collectors and anyone interested. Sunday 25th March!

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]