Svensk ruggad militär elektronik i världsklass

Året börjar bra för svenska Aqeri, leverantör av robust dator- och kommunikationsutrustning för extrema förhållanden. Man öppnar nämligen med att under första veckan ta hem två ordrar från den militära sektorn. Den ena beställaren är höljd i dunkel medan den senare är företagets entré som leverantör till indiska försvarsmakten.

Aqeri har under lång tid byggt upp ett förtroende som leverantör inom sin nisch på den indiska marknaden. Bolaget ser goda möjligheter till följdaffärer när de första leveranserna tagits i bruk.” säger VD Lisen Olander

Inom verksamhetsområdena försvar, industri, fordon och samhällssäkerhet har företaget kunder av s k ruggad utrustning i bl a Sverige, USA, Italien, Singapore, Turkiet och Indien. Den som kommit i kontakt med datorer och kommunikationsutrustning i militära fordon, flyg, på fartyg och båtar, i Sverige eller utomlands, har med stor sannolikhet haft stöd av Aqeri.

Våra kunder kräver ofta skräddarsydda lösningar med specifikationer som är unika för just deras verksamhet. Med vår kunskap och över 25 års erfarenhet från branschen hjälper vi kunden att välja rätt system för rätt miljö.”

Ännu en av våra duktiga aktörer när det gäller viktig, ledande försvarsmateriel.

aqeri_produktexempel1
Aqeri – Technology Built Tough

Läs även Semper Miles: Gripen på väg till Indien med löfte om 100 års satsning samt Återupprätta vår produktion av försvarsmateriel

(Bilden är ur Aqeris Inside Promotion Video.)

[Denna, och våra andra artiklar, är fri att ladda ner och använda om källan SemperMiles.se framgår/anges]